TeamlerenTeam & OrganisatieTeam & DocentenTeam & Deelnemers

Team & onderwijs - kleinDocententeams verzorgen samen de onderwijsprogramma’s voor één of meerdere opleidingen. Door in docententeams onderwijs te ontwikkelen en af te stemmen kan de kwaliteit van het onderwijs hoog gehouden worden. Een goed onderwijsprogramma motiveert deelnemers en voorkomt studentuitval.

Onderwijs 2

In ons onderzoek naar teamleren neemt het onderwijs een belangrijke plaats in: goed beroepsgericht onderwijs gericht op de behoeften van de deelnemer voorkomt uitval en verhoogt deelnemerstevredenheid. Daarom maken wij in ons onderzoek de koppeling tussen teamleren en de vormgeving van het onderwijs.

In het MBO staat de voorbereiding op en samenwerking met de beroepspraktijk centraal. Het aanleren van vakspecifieke kennis en vaardigheden en de juiste werkhouding kunnen worden gerealiseerd door concrete, betekenisvolle praktijksituaties te creëren voor de deelnemer. Wilt u weten hoe teamleren in uw team bijdraagt aan het vormgeven van dit soort onderwijs? Neem dan deel aan het onderzoek naar teamleren in het MBO!

 

Aanmeldknop