CREBO-nummers – 13. Horeca en bakkerij

Op deze pagina’s zijn alle CREBO’s behorend bij de kwalificatiedossiers van 2014 weergegeven voor het opleidingsdomein horeca en bakkerij.

13. Horeca en Bakkerij

Assistent bakker
90640 Assistent bakker
Brood en banket
94242 Leidinggevende bakkerij
94241 Patissier
95747 Uitvoerend bakker
95748 Zelfstandig werkend banketbakker
95749 Zelfstandig werkend broodbakker
Facilitaire dienstverlener
95750 Facilitair leidinggevende
95751 Facilitair medewerker
Fastservice
94200 1e Medewerker fastservice
95431 Cateringbeheerder/ -manager
95432 Manager/ bedrijfsleider fastservice
94190 Medewerker fastservice
Horeca-assistent
90660 Horeca-assistent
Kok
95101 Gespecialiseerd kok
90760 Kok
95102 Leidinggevende keuken
95420 Zelfstandig werkend kok
Medewerker bediening/café-bar
94151 Bartender
94140 Gastheer/-vrouw
94163 Gastronoom/sommelier
94161 Leidinggevende bediening
94153 Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Ondernemer horeca/bakkerij
90301 Manager/ondernemer café-bar
90302 Manager/ondernemer fastservice
90303 Manager/ondernemer horeca
90304 Ondernemer bakkerij