Op deze pagina’s zijn alle CREBO’s behorend bij de kwalificatiedossiers van 2014 weergegeven voor het opleidingsdomein horeca en bakkerij.
13. Horeca en Bakkerij
Assistent bakker | ||
90640 | Assistent bakker | |
Brood en banket | ||
94242 | Leidinggevende bakkerij | |
94241 | Patissier | |
95747 | Uitvoerend bakker | |
95748 | Zelfstandig werkend banketbakker | |
95749 | Zelfstandig werkend broodbakker | |
Facilitaire dienstverlener | ||
95750 | Facilitair leidinggevende | |
95751 | Facilitair medewerker | |
Fastservice | ||
94200 | 1e Medewerker fastservice | |
95431 | Cateringbeheerder/ -manager | |
95432 | Manager/ bedrijfsleider fastservice | |
94190 | Medewerker fastservice | |
Horeca-assistent | ||
90660 | Horeca-assistent | |
Kok | ||
95101 | Gespecialiseerd kok | |
90760 | Kok | |
95102 | Leidinggevende keuken | |
95420 | Zelfstandig werkend kok | |
Medewerker bediening/café-bar | ||
94151 | Bartender | |
94140 | Gastheer/-vrouw | |
94163 | Gastronoom/sommelier | |
94161 | Leidinggevende bediening | |
94153 | Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw | |
Ondernemer horeca/bakkerij | ||
90301 | Manager/ondernemer café-bar | |
90302 | Manager/ondernemer fastservice | |
90303 | Manager/ondernemer horeca | |
90304 | Ondernemer bakkerij |